Daarom!

Relevante Domeinen

Relevante domeinnamen verhogen het vertrouwen

DOMAINleads - Relevante Domeinnamen huren

Aanvullend op de huur van domeinnamen levert DOMAINleads services die relevant verkeer via relevante domeinnamen naar de gewenste plaats op uw website begeleiden.

Een domeinnaam bestaat uit één of meer woorden die, al dan niet, relevantie hebben met het aanbod achter deze domeinnaam. U kunt zich voorstellen dat de domeinnaam houtenspeelgoed.nl inhoudelijk veel meer relevantie heeft met het aanbod van houten speelgoed dan de domeinnaam vanhoutgemaakt.nl waarachter dezelfde producten worden aangeboden. De laatste domeinnaam mist het woord 'speelgoed' waardoor deze domeinnaam minder veelzeggend is over het aanbod van de producten. Het is deze relevantie van woorden in domeinnamen die op zich al een voordeel oplevert ten opzichte van domeinnamen die geen relevante woorden bevatten.

Een voorbeeld:

Verkoopt u speelgoed en maken skippyballen deel uit van uw assortiment? Wat dacht u dan van het huren van de domeinnaam www.skippybal.com en de afname van een AdWords campagne op deze domeinnaam? DomainLeads verzorgt deze service waardoor u met gebruikmaking van de relevante domeinnaam meer potentiële kopers van een skippybal op uw website zult ontvangen. De korte en zeer relevante domeinnaam staat goed in de Google advertentie waardoor mensen in één oogopslag zien waar de advertentie over gaat.

De kans dat consumenten klikken op uw betaalde advertentie www.skippybal.com en dat deze leads op zoek zijn naar houten speelgoed is hiermee zo veel mogelijk gereduceerd. Dit scheelt geld in de Goolgle Adwords campagne omdat u uiteindelijk met Google afrekent op basis van het aantal clicks op uw advertentie. Relevantie in de domeinnaam heeft ook om deze reden topprioriteit. DomainLeads levert de benodigde service en is hier goed in! Vraag ons naar de mogelijkheden voor uw bedrijf!

Wij raken graag met u in contact

Een kop koffie of een berichtjeDOMAINleads - Domeinnaam huren en/of verhuren

DOMAINleads is dé Nederlandse specialist voor uw domeinnaam huur en verhuur over de hele wereld. Kijk in onze domein marktplaats voor ons assortiment aan te huur staande domeinnamen. Bij ons kunt u domeinnamen huren / verhuren en ook gebruikmaken van onze aanvullende services; Domeinnaam Bemiddeling, Landingpages, Linkbuilding SEO en Google Adwords Campagnes. Uw domeinnaam registreren is bij ons ook mogelijk. Heeft u een bepaalde domeinnaam op het oog dan geven wij gratis advies of dit de juiste domeinnaam voor u is. Wij hebben de expertise om met uw domeinnaam conversie te genereren op een goede manier. Meer leads en klanten richting uw website doormiddel van domeinnaam huur en onze services. Onze domeinnamen staan niet te koop maar te huur. Heeft u een domeinnaam te koop staan, dan kunt u bij ons uw domeinnaam te huur zetten. Op deze manier kunt u geld verdienen met uw geparkeerde domeinen. DOMAINleads: professioneel, persoonlijk en betrouwbaar. Bij DOMAINleads bent u met domeinnaam huren aan het juiste adres!

DOMAINleads links:
Domein Marktplaats - Domein Aanbieden - Onze Pakketten - Onze Services