Services

Landingpage

Een goede landingpage brengt u meer conversie

DOMAINleads - Domeinnaam huren met landingpageEen landingpage is een enkele webpagina die is afgestemd op een specifiek product of specifieke dienst met als doel de interesse van relevante bezoekers om te zetten naar actie. Een bezoeker met specifieke interesse komt via een zoekmachine of online advertentie op de landingpage alwaar de interesse van de bezoeker vervolgens omgezet dient te worden naar actie.

De landingpage is er dan op gericht om deze bezoeker een dienst of product af te laten nemen of om de bezoeker zijn contactgegevens in te laten vullen ten behoeve van het aanvragen van informatie (leadgeneratie).

Iedere landingpage is maatwerk en dient te beschikken over meerdere cruciale elementen zodat het aantal conversies zo hoog mogelijk ligt. DomainLeads bouwt uw landingpage in een responsieve manier zodat de bezoeker die gebruikt maakt van een mobiel apparaat ook uw landingpage optimaal kan inzien en kan bedienen. De website van DOMAINleads is ook op deze responsieve manier gebouwd. Meerdere specifieke landingpages ten behoeve van demografische delen van uw aanbod zullen uw klanten een nog relevantere plaats bieden alwaar hun interesse kan worden omgezet naar actie voor u.

DomainLeads is expert op het gebied van landingpages en wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden voor u en uw bedrijf. Vooral de combinatie met de huur van een demografische domeinnaam die uw specifieke dienst of product nauwkeurig beschrijft en/of een een Adwords campagne op relevantie zoekwoorden zal u meer relevante leads opleveren!


Wij raken graag met u in contact

Een kop koffie of een berichtjeDOMAINleads - Domeinnaam huren en/of verhuren

DOMAINleads is dé Nederlandse specialist voor uw domeinnaam huur en verhuur over de hele wereld. Kijk in onze domein marktplaats voor ons assortiment aan te huur staande domeinnamen. Bij ons kunt u domeinnamen huren / verhuren en ook gebruikmaken van onze aanvullende services; Domeinnaam Bemiddeling, Landingpages, Linkbuilding SEO en Google Adwords Campagnes. Uw domeinnaam registreren is bij ons ook mogelijk. Heeft u een bepaalde domeinnaam op het oog dan geven wij gratis advies of dit de juiste domeinnaam voor u is. Wij hebben de expertise om met uw domeinnaam conversie te genereren op een goede manier. Meer leads en klanten richting uw website doormiddel van domeinnaam huur en onze services. Onze domeinnamen staan niet te koop maar te huur. Heeft u een domeinnaam te koop staan, dan kunt u bij ons uw domeinnaam te huur zetten. Op deze manier kunt u geld verdienen met uw geparkeerde domeinen. DOMAINleads: professioneel, persoonlijk en betrouwbaar. Bij DOMAINleads bent u met domeinnaam huren aan het juiste adres!

DOMAINleads links:
Domein Marktplaats - Domein Aanbieden - Onze Pakketten - Onze Services