Services

Google Adwords

Google Adwords betaalde advertenties

Domeinnaam huren? Google Adwords Services DOMAINleads.netOp welke zoekwoorden kunnen uw producten of diensten afzonderlijk het beste gevonden worden? Op basis van deze exacte zoekwoorden stelt DomainLeads een Google Adwords campagne voor u op, eventueel in combinatie met de juiste landingpage en domeinnaam huur van één of meerdere beschrijvende domeinnamen. Op deze manier komen ook de beschrijvende woorden in de afgebeelde domeinnaam overeen met zoekwoorden waarop de advertentie is gericht en dat zorgt voor maximaal haalbare relevantie van de Google Adwords campagne.

De Google Adwords campagne kan zowel op één dienst/product gericht zijn alsook op meerdere producten/diensten waarbij iedere afzonderlijk wordt geanaliseerd. Samen met u bespreken we op welke zoekwoorden u gevonden wil worden, welke zoekwoorden in aanmerking komen voor ranking met zo min mogelijke concurrentie en in welk geografisch gebied de Google Adwords advertenties eventueel zichtbaar moeten zijn. Samen met u komt een camapgne op maat tot stand. Na lancering van de Google Adwords campagne bespreken we de resultaten en sturen we waar nodig bij.

Domainleads onderscheid zich van andere aanbieders omdat wij de Google Adwords campagne aanvullen met relevante domeinnamen indien gewenst. Deze relevante domeinnamen worden doorverwezen naar de relevante landingpage op uw website alwaar de afname van een product/dienst plaats kan vinden. Dit zorgt voor maximale relevantie in de Google Adwords advertenties. Deze maximale relevantie voorkomt zo veel mogelijk dat niet relevante bezoekers op uw advertentie klikken en toch niet zochten wat u ze op de landingpage aanbiedt. Dit heeft voor u het prettige gevolg dat de kosten voor de advertenties zo veel mogelijk beperkt worden tot alleen de noodzakelijke kosten voor clicks door relevante leads.

Wij voorzien u graag van advies op maat!


Wij raken graag met u in contact

Een kop koffie of een berichtjeDOMAINleads - Domeinnaam huren en/of verhuren

DOMAINleads is dé Nederlandse specialist voor uw domeinnaam huur en verhuur over de hele wereld. Kijk in onze domein marktplaats voor ons assortiment aan te huur staande domeinnamen. Bij ons kunt u domeinnamen huren / verhuren en ook gebruikmaken van onze aanvullende services; Domeinnaam Bemiddeling, Landingpages, Linkbuilding SEO en Google Adwords Campagnes. Uw domeinnaam registreren is bij ons ook mogelijk. Heeft u een bepaalde domeinnaam op het oog dan geven wij gratis advies of dit de juiste domeinnaam voor u is. Wij hebben de expertise om met uw domeinnaam conversie te genereren op een goede manier. Meer leads en klanten richting uw website doormiddel van domeinnaam huur en onze services. Onze domeinnamen staan niet te koop maar te huur. Heeft u een domeinnaam te koop staan, dan kunt u bij ons uw domeinnaam te huur zetten. Op deze manier kunt u geld verdienen met uw geparkeerde domeinen. DOMAINleads: professioneel, persoonlijk en betrouwbaar. Bij DOMAINleads bent u met domeinnaam huren aan het juiste adres!

DOMAINleads links:
Domein Marktplaats - Domein Aanbieden - Onze Pakketten - Onze Services