Pakketten en Prijzen

Ontdek wat het best bij u past

De beste pakketten voor u samengesteld, om zo het meest optimale uit onze service te halen!

Start vandaag nog uw 12 maanden kennismakingsperiode.

* Voor de gewenste domeinnaam zijn maandelijkse huurkosten a €9.99 inbegrepen in de vanaf prijs van het gewenste pakket. Indien de maandelijkse huurkosten van de gewenste domeinnaam hoger uitvallen, zal het verschil in meerdering worden gebracht op de vanaf prijs van het gewenste pakket.


** In de vanaf prijs van het gewenste pakket is de levering van 1 landingpage inbegrepen. Indien u meerdere landingpages wenst of specifieke wensen heeft, kunt u deze aan ons kenbaar maken. Graag voorzien wij u van een offerte op maat.


*** In de vanaf prijs van het gewenste pakket is de levering van een Adwords Campagne bestaande uit 1 advertentie met maximaal 10 zoekwoorden en het onderhoud hiervan gedurende de looptijd van de overeenkomst inbegrepen. Tevens ontvangt u eenmalig een Adwords tegoed van €75. Indien u meerdere advertenties wenst of specifieke wensen heeft, kunt u deze aan ons kenbaar maken. Graag voorzien wij u van een offerte op maat.
Wij raken graag met u in contact

Een kop koffie of een berichtjeDOMAINleads - Domeinnaam huren en/of verhuren

DOMAINleads is dé Nederlandse specialist voor uw domeinnaam huur en verhuur over de hele wereld. Kijk in onze domein marktplaats voor ons assortiment aan te huur staande domeinnamen. Bij ons kunt u domeinnamen huren / verhuren en ook gebruikmaken van onze aanvullende services; Domeinnaam Bemiddeling, Landingpages, Linkbuilding SEO en Google Adwords Campagnes. Uw domeinnaam registreren is bij ons ook mogelijk. Heeft u een bepaalde domeinnaam op het oog dan geven wij gratis advies of dit de juiste domeinnaam voor u is. Wij hebben de expertise om met uw domeinnaam conversie te genereren op een goede manier. Meer leads en klanten richting uw website doormiddel van domeinnaam huur en onze services. Onze domeinnamen staan niet te koop maar te huur. Heeft u een domeinnaam te koop staan, dan kunt u bij ons uw domeinnaam te huur zetten. Op deze manier kunt u geld verdienen met uw geparkeerde domeinen. DOMAINleads: professioneel, persoonlijk en betrouwbaar. Bij DOMAINleads bent u met domeinnaam huren aan het juiste adres!

DOMAINleads links:
Domein Marktplaats - Domein Aanbieden - Onze Pakketten - Onze Services