Services

Bemiddeling

Bemiddeling in domeinnamen

Domeinnaam huren? Bemiddeling DOMAINleads.net

Domein bemiddeling aankoop

U wenst in bezit te komen van een domeinnaam die reeds geregistreerd is. Een dergelijke situatie doet zich vaker voor naarmate er steeds meer domeinnamen geregistreerd worden. U staat voor de keuze: start u zelf de onderhandelingen met de huidige houder van de domeinnaam of besteedt u dit proces uit?Domein bemiddeling verhuur

U bent geïnteresseerd in een domeinnaam die elders te koop wordt aangeboden maar u beschikt niet over de financiële middelen om de domeinnaam aan te kopen. DOMAINleads doet op uw verzoek de verkopende partij een aanbod tot verhuur van de door u gewenste domeinnaam. U betaalt de verhurende partij een maandelijkse vergoeding en u krijgt de beschikking over de domeinnaam.

DOMAINleads werkt in beide gevallen van domein bemiddeling volgens een vastgesteld stappenplan. Tijdens de uitvoering van de verschillende fasen van het proces stellen wij u constant op de hoogte van de voortgang.

Uitbesteding van domein bemiddeling biedt u vele voordelen. DOMAINleads fungeert als onafhankelijke 'third party' zodat wij in deze hoedanigheid de kans op huur – of aankoop van de domeinnaam voor u kunnen vergroten. Uw wensen staan centraal en wij bemiddelen altijd binnen uw vooraf kenbaar gemaakte maximale budget. Neemt u onder het motto 'niet geschoten is altijd mis' contact met ons op als u een verzoek tot domeinnaam bemiddeling heeft. Wij bespreken de mogelijkheden met u, wij leggen u ons stappenplan uit en wij beantwoorden uw vragen.Wij raken graag met u in contact

Een kop koffie of een berichtjeDOMAINleads - Domeinnaam huren en/of verhuren

DOMAINleads is dé Nederlandse specialist voor uw domeinnaam huur en verhuur over de hele wereld. Kijk in onze domein marktplaats voor ons assortiment aan te huur staande domeinnamen. Bij ons kunt u domeinnamen huren / verhuren en ook gebruikmaken van onze aanvullende services; Domeinnaam Bemiddeling, Landingpages, Linkbuilding SEO en Google Adwords Campagnes. Uw domeinnaam registreren is bij ons ook mogelijk. Heeft u een bepaalde domeinnaam op het oog dan geven wij gratis advies of dit de juiste domeinnaam voor u is. Wij hebben de expertise om met uw domeinnaam conversie te genereren op een goede manier. Meer leads en klanten richting uw website doormiddel van domeinnaam huur en onze services. Onze domeinnamen staan niet te koop maar te huur. Heeft u een domeinnaam te koop staan, dan kunt u bij ons uw domeinnaam te huur zetten. Op deze manier kunt u geld verdienen met uw geparkeerde domeinen. DOMAINleads: professioneel, persoonlijk en betrouwbaar. Bij DOMAINleads bent u met domeinnaam huren aan het juiste adres!

DOMAINleads links:
Domein Marktplaats - Domein Aanbieden - Onze Pakketten - Onze Services