Daarom!

Direct Typing

Directe navigatie naar domeinnamen bespaart tijd.

DOMAINleads - Domeinnaam huren met direct-typingDirecte navigatie naar domeinnamen bespaart tijd. DomainLeads is van mening dat het randproduct 'tijdbesparing’ in de toekomst steeds belangrijker zal worden.

Veel verhalen doen de ronde over directe navigatie naar websites door invoer van relevante woorden in de adresbalk van de browser en het hieraan toevoegen van een extensie. Wij geloven niet dat dit voorlopig massaal zal plaatsvinden op basis van het 'lukraak' intypen van relevante woorden. Wel blijft de kans op direct verkeer naar een website groot wanneer de domeinnaam bestaat uit korte – en relevante woorden. Hoe groter het online aanbod van websites wordt, hoe langer consumenten moeten zoeken. Inmiddels zijn er in veel gevallen zelfs vergelijkingssites aan te pas gekomen om het grote aanbod weer inzichtelijk te kunnen maken. Het online aanbod zal blijven stijgen maar consumenten zullen niet evenredig meer tijd willen besteden aan het zoeken naar hun behoeften bij de juiste aanbieder.

Wanneer een consument derhalve een vertrouwde aanbieder achter een domeinnaam kent zal men sneller bereid zijn terug te keren naar deze aanbieder. Het direct invoeren van één of meerdere domeinnamen van deze aanbieder behoort dan tot de mogelijkheid. U kunt dan maar beter beschikken over domeinnamen die goed te onthouden zijn en die zo min mogelijk spelfoutmogelijkheden bevatten. U loopt dan het minste risico om terugkerende klanten mis te lopen. Wanneer iedereen de juiste methoden toepast om online gevonden te worden komt het neer op perfectie!

Met behulp van korte – en relevante domeinnamen kunnen terugkerende klanten snel op plaatsen van uw website komen alwaar zij opnieuw tot een aankoop over kunnen gaan. Beschikt u nog niet over dergelijke premium domeinnamen? Kijk naar ons aanbod, als u niet vindt wat u zoekt dan kunt u uw wens aan ons kenbaar maken. Wij gaan graag voor u op zoek!Wij raken graag met u in contact

Een kop koffie of een berichtjeDOMAINleads - Domeinnaam huren en/of verhuren

DOMAINleads is dé Nederlandse specialist voor uw domeinnaam huur en verhuur over de hele wereld. Kijk in onze domein marktplaats voor ons assortiment aan te huur staande domeinnamen. Bij ons kunt u domeinnamen huren / verhuren en ook gebruikmaken van onze aanvullende services; Domeinnaam Bemiddeling, Landingpages, Linkbuilding SEO en Google Adwords Campagnes. Uw domeinnaam registreren is bij ons ook mogelijk. Heeft u een bepaalde domeinnaam op het oog dan geven wij gratis advies of dit de juiste domeinnaam voor u is. Wij hebben de expertise om met uw domeinnaam conversie te genereren op een goede manier. Meer leads en klanten richting uw website doormiddel van domeinnaam huur en onze services. Onze domeinnamen staan niet te koop maar te huur. Heeft u een domeinnaam te koop staan, dan kunt u bij ons uw domeinnaam te huur zetten. Op deze manier kunt u geld verdienen met uw geparkeerde domeinen. DOMAINleads: professioneel, persoonlijk en betrouwbaar. Bij DOMAINleads bent u met domeinnaam huren aan het juiste adres!

DOMAINleads links:
Domein Marktplaats - Domein Aanbieden - Onze Pakketten - Onze Services